Skip to content

Varmearbeiderkurs

Varmearbeiderkurs

Et varmearbeiderkurs er en opplæring som gir deltakerne kunnskap om hvordan de skal håndtere og arbeide med varme kilder på en trygg måte. Kurset inneholder teori om håndtering av varme kilder, sikkerhet ved arbeid med varme kilder, og praktisk øvelse der deltakerne får mulighet til å øve på å håndtere varme kilder på en trygg måte.

Varmearbeiderkurs er for personer som arbeider med varme kilder i sitt arbeid, for eksempel sveisere, maskinførere eller personer som jobber med varmebehandling av metaller. Kurset kan også være aktuelt for personer som ønsker å lære mer om håndtering av varme kilder i fritiden, for eksempel håndverkere eller hobby-sveisere.

Ring meg

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Fyll inn kontaktskjema så tar vi fortløpende kontakt.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Relaterte tjenetser

Øvelser

Kontinueringe øvelser er viktig for å føle seg komfortabel i en ellers stressende situasjon. La oss hjelpe dere med å øke sikkerheten og beredskapen i tilfelle en brann skulle oppstå.

Årlig kontroll/Serviceavtale

Årlig kontroll av slokkeutstyr, inkludert brannslukkere og brannslanger, skal utføres for å sikre at utstyret er i god stand og klart til å brukes når som helst. Dette gjelder både for offentlige steder og private hjem.